Csipkedd magad, hogy a kutyádat ne csípjék!

2020. június 1.

Az elmúlt években ugrásszerűen megnőtt a szívférgességgel diagnosztizált házi kedvencek száma Magyarországon. A szúnyogcsípés révén terjedő agresszív betegség megelőzése érdekében június 1-től közös figyelemfelhívó kampányt indít a Ceva és az enkedvencem.hu, amelyhez országszerte több tucat állatorvosi rendelő is csatlakozott.

A kampány célja, hogy minél több gazdit tájékoztassunk a veszélyes betegségről, a megelőzési lehetőségekről, a szűrővizsgálatok és a védekezés fontosságáról.

Éppen ezért azokat a tudatos gazdikat, akik:

  • június 1. után felkeresik állatorvosukat,
  • elvégeztetik a szükséges szűrővizsgálatot (Knott teszt és ELISA teszt),
  • és megvásárolnak egy doboz Vectra® 3D készítményt,

megajándékozunk egy egyedi tervezésű, limitált példányszámban elérhető vászontáskával.

A táskákat keresd a kampányban résztvevő állatorvosi rendelőkben! De siess, mert a táskák száma korlátozott! Kizárólag a készlet erejéig elérhetőek!

Nyáron minden tudatos gazdi ilyen táskával fog járni bevásárolni, kirándulni vagy éppen kutyát sétáltatni. Minél több táskával találkozunk az országban június 1. után, annál sikeresebben vettük fel a harcot a szívférgesség ellen.

A Ceva és az enkedvencem.hu közös figyelemfelhívó kampányában országszerte több tucat állatorvosi rendelő vesz részt. Nézd meg az alábbi listában, hogy melyik a lakóhelyedhez legközelebb eső rendelő és a vizsgálat elvégzése, valamint a Vectra® 3D megvásárlása után kérd a táskát:

Kampányban résztvevő állatorvosi rendelők listája

Csatlakozz a tudatos gazdik közösségéhez

A szívférgesség elleni védekezés közös ügyünk. Az a célunk, hogy ne csak kampányszerűen, hanem egész évben folyamatosan informáljuk a gazdikat a betegséggel szembeni hatékony védekezés formáiról, a legújabb diagnosztikai eljárásokról, szűrővizsgálatokról és a szívférgesség terjedéséről.

Ezért hoztuk létre a „Stop Szívféreg” csoportot, ahol minden tudatos gazdi csatlakozására számítunk. A csoportban a kampányban résztvevő állatorvosok, a Ceva szakemberei és az enekedvencem.hu szakértő szerzői is jelen lesznek, így te is hiteles forrásból értesülhetsz a szívférgesség elleni küzdelemről, a betegséggel és a megelőzéssel kapcsolatos információkról.