Logo MyVBD Map MyVBD Map

Üdvözöljük a myVBDmap oldalon!

Logo MyVBD Map

A myVBDmap a SzívféregTérkép ötletén alapuló, azt egy jóval grandiózusabb, globális szintre kiterjesztő kezdeményezés.

Az interaktív platformon keresztül, állatorvosok közreműködésével, „valós időben” oszthatóak meg epidemiológiai és klinikai információk a kutyák legfontosabb vektor közvetítette betegségeiről, mint a szívférgesség, a bőrférgesség, a babesiosis, a leishmaniosis és a Lyme-kór.

Amennyiben Ön is szeretne csatlakozni a kezdeményezéshez, mindössze annyit kell tennie, hogy szisztematikusan rögzíti eseteit ezen az együttműködési portálon. Így együtt fejleszthetjük ismereteinket ezekkel a betegségekkel kapcsolatban, melynek eredményeként hatékonyabban tudunk majd küzdeni ellenük.

Betegség kiválasztása

Térkép jelmagyarázat: Autochton * Behurcolt ** Ismeretlen ***
* Autochton az eset, ha a kutya endémiás területen él, vagy nem járt korábban endémiás területen, tehát helyben fertőződött ** Behurcolt esetnek számít, ha a kutya járt endémiás területen, vagy onnan származik *** A kutya utazási előzményei nem ismertek

Jogi nyilatkozat: A jelen Weboldalon található információk szolgáltatására „ahogy van”, „ahogy rendelkezésre áll” tartalommal kerül sor, így a Ceva az információkkal összefüggésben semmilyen – kifejezett vagy hallgatólagos – szavatossággal vagy jótállással nem tartozik, különösen az információ hibátlansága, megbízhatósága, minősége, aktualitása, időszerűsége, hozzáférhetősége, teljessége és felhasználhatósága tekintetében. <br><br> A jelen Weboldalon közzétett semelyik tartalom sem minősül tanácsadásnak. Ha a Felhasználónak bárminemű tanácsra van szüksége, javasoljuk, hogy forduljon a megfelelő szakemberhez. <br><br> A Felhasználó a Weboldalt kizárólag saját felelősségére használhatja. A Ceva a jogszabályok által megengedett legteljesebb mértékben kizárja a felelősségét minden olyan kárért, illetve igényért, (ideértve különösen a közvetett és következményi károkat, elmaradt vagyoni előnyt és egyéb vagyoni károkat, valamint az előre nem látható károkat), amely a Weboldalon található bármely információ Felhasználó általi felhasználásából, illetve a Felhasználónak az információra alapított magatartásából bármilyen módon, akár közvetlenül, akár közvetve ered. E felelősségkizárás kiterjed különösen a Weboldal, illetve a Weboldalon található információ hibájából, pontatlanságából vagy hiányosságából eredő károkért való felelősségre.<br><br> A Weboldalon közzétett bármely anyag csak a közzététel időpontjában tekinthető naprakésznek. A Ceva nem vállal kötelezettséget arra, hogy a jelen Weboldalon található információkat vagy anyagokat naprakészen tartsa. A Ceva bármikor előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a Weboldalon található információkat, anyagokat és tartalmakat.

Sajnáljuk, ez a térkép jelenleg nem elérhető

Maradhat az oldalon, vagy beállíthat egy e-mail értesítőt, amely tájékoztatni fogja, amint a térkép elérhetővé válik.